23 вересня 2022 року гаранти освітньо-професійних програм: «Охорона праці» та «Екологічна безпека», доценти кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Цимбал Богдан Михайлович, Шароватова Олена Павлівна, Бригада Олена Володимирівна та викладач кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Ільїнський Олексій Володимирович прийняли участь в он-лайн заході «Презентації Інструментарію для дослідження академічної доброчесності та якості освіти у ЗВО» від Американських Рад з міжнародної освіти.

Інструментарій розробили в межах діяльності проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти» — Academic IQ, що впроваджується Американськими Радами з міжнародної освіти.

Було презентовано Інструментарій до якого увійшли:

  • Анкета самооцінювання ЗВО;
  • Анкети для студентів та викладачів з супутніми інструкціями з їх використання;
  • Інструкція з організації та проведення фокус-групових дискусій;
  • Матриця-світлофор;
  • Поради з написання звіту за результатами проведеного дослідження.

Інструментарій дозволяє провести комплексний внутрішній інституційний аналіз, визначити сильні сторони у роботі ЗВО, а також сфери, які потрібно підсилити.

Інструментарій показав свою результативність серед 60-ти університетів учасників проєкту Academic IQ та апробований для вільного використання в усіх ЗВО України.

Над матеріалами працювали Ольга Бершадська, Єгор Стадний, Тетяна Жерьобкіна, а також команда проєкту «Ініціатива академічної доброчесності та якості освіти».

Висловлюємо подяку за дуже корисний та цікавий захід учасникам проєкту, який допоможе нашому університету проводити дослідження та моніторинг стан академічної доброчесністі в нашому університеті.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75