Вітаю!!! Мене звуть Першко Надія та свою розповідь я почну з 2016 року, коли я поступила до Національного університету цивільного захисту України на факультет техногенно-екологічної безпеки за спеціальністю «Екологія», де здобула ступінь вищої освіти – бакалавр.

У 2020 році я поступила до магістратури за спеціальністю «Охорона праці». За час навчання була активною студенткою, займалась науковою роботою, приймала участь у наукових конференціях, де займала призові місця. Після закінчення магістратури у лютому 2022 року зіткнулась з питанням пошуку роботи за фахом. І тут мені написав завідуючий кафедрою ОП та ТЕБ Сергій Робленович Артем’єв та запропонував прийти на співбесіду до університету на посаду начальника служби охорони праці. Я погодилась, приїхала до університету, пройшла перший етап співбесіди с юристом університету Віолетою Джамалівною Тогобицькою, потім пройшла другий етап співбесіди з ректором університету Володимиром Петровичем Садковим, який прийняв рішення прийняти мене на дану посаду.

Хочу подякувати усім викладачам, деканату, кураторам за їх вклад у навчанні кожного студента. Особливо хочу подякувати Сергію Робленовичу за надану пропозицію. А майбутнім абітурієнтам хочу порадити поступати до Національного університету цивільного захисту України на факультет техногенно-екологічної безпеки.  

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75