Вітаю усіх. Мене звати Залуцький  Данило.  Я  вчився в університеті  НУЦЗ України на факультеті техногенно-екологічної безпеки за спеціальністю «Охорона праці».

Розповім Вам, як я потрапив на роботу до ПрАТ «Миронівська птахофабрика» (м. Канів).

За усі чотири курси в університеті я багато де працював, але не за професією. На 4-му курсі до нашої групи випускників, створеної у телеграм-каналі, написав Артем'єв Сергій Робленович (завідувач кафедри), до речі дуже добрий викладач та допомагає в усьому. Він написав з приводу роботи за професією інженера з охорони праці та пожежної безпеки. І я вирішив спробувати більше пізнати свою професією.

Це був дуже тяжкий крок, оскільки треба було переїхати до іншого міста та ще й на даний момент ситуація в Україні не найкраща. Я вирішив зробити цей крок і тепер працюю інженером з охорони праці та пожежної безпеки. Мені все подобається та я не жалкую. Займаюсь більш поглибленим вивченням документації та відпрацюванням звітних матеріалів з питань охорони праці та пожежної безпеки.

За чотири курси мого навчання багато було випускників, яким надавали можливість працювати за професією, але багато хто з них ігнорував або відмовлявся (тому, що боялися).

До речі, моїм наставником та керівником на новій роботі є Роланд Кукава, наш випускник та людина, яка особисто приїздила до нас та неодноразово розповідала про аспекти роботи у системі охорони праці. Тому якщо у вас з'являється можливість то використовуйте її.

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75