4 лютого в Національному університеті цивільного захисту України відбувся урочистий випуск магістрів. Цей день став вирішальним у професійному становленні і для 9 студентів факультету техногенно-екологічної безпеки - В’юнник Олександри, Горбунова Данила, Карячки Максима, П’ятник Тетяни, Першко Надії, Сивопляса Владислава, Тарасенко Олени, Шаповалова Максима та Юр’євої Анни.

На заході були присутніми ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий, представники громадськості, ветерани, гості та батьки. У вітальному листі до випускників від Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергія Крука зазначено: “Від імені Державної служби України з надзвичайних ситуацій щиро вітаю зі святом випуску молодих фахівців ступеня вищої освіти “магістр”, керівний, науково-педагогічний склад та усіх працівників Національного університету цивільного захисту України.»

Вітаючи випускників-магістрів, ректор НУЦЗУ Володимир Садковий наголосив: «Шановні випускники! На вас покладена висока відповідальність, адже результати вашої діяльності – це примноження здобутків та традицій, слави навчального закладу та Служби порятунку. Успіх та ваші хороші знання - запорука безпеки, життя та здоров’я громадян та успішного розвитку держави. Щиро вітаю Вас з успішним завершенням важливого етапу вашого професійного становлення та отриманням Диплома!» Він побажав випускникам добробуту, нових вагомих досягнень на професійній ниві в ім’я розвитку нашої держави.

В добру путь!

 

 

 

 

 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75