26 листопада 2021 року доцентом кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Богданом Цимбалом для здобувачів вищої освіти, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Охорона праці», були організовані та проведені виїзні практичні заняття на видавництві «Ранок» з освітнього компонента «Ризикоорієнтоване управління охороною праці».

«Ранок» – видавництво в Харкові, засноване у 1997 році. Директором видавництва з моменту заснування є Круглов Віктор Володимирович. Основні напрями роботи – навчальна, методична та дитяча література. Видавництво випускає книги, нестандартні за формою і змістом, розробляє, впроваджує та реалізовує продукти, що забезпечують навчання з перших днів життя і до закінчення школи. Кампанія застосовує технології, які зберігають природу, видаючи книги на переробленому папері, використовуючи електронний документообіг і технології, створюючи цифровий продукт.

Тема проведеного заняття – «Оцінка ризиків методом Елмері на виробництві». Використовуючи методику оцінки ризиків методом Елмері здобувачі вищої освіти виконали оцінку ризиків певних робочих місць, які були визначені керівником заняття, заповнили Елмері-анкету спостережень робочих місць. На підставі визначених показників «Добре» та «Погане» визначили індекс «Елмері», визначили недоліки з питань охорони праці та запропонували заходи щодо їх усунення.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75