19 жовтня 2021 р. на кафедрі прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища відбулась зустріч здобувачів вищої освіти за спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища» зі стейкхолдером – старшим науковим співробітником ГО «Національна асоціація кібербезпеки» (м. Київ) Володимиром Ковалевським.

Володимир Володимирович має багатий досвід наукової та, що особливо корисно для майбутніх фахівців, практичної діяльності у сфері техногенно-екологічної безпеки. Особливо тісно його доробок пов'язаний з моніторингом, виявленням та ліквідацією наслідків негативного впливу на літосферу радіоактивних, хімічних та бактеріологічних забруднювачів.

Зустріч стейкхолдера зі здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) та третього (освітньо-наукового) рівнів проходила у форматі очної лекції на тему "Технології захисту навколишнього середовища при утилізації боєприпасів" з демонстрацією мультимедійної презентації. Також було дотримано усіх протиепідемічних вимог.

Матеріал, презентований Володимиром Володимировичем, викликав жваву дискусію за участю здобувачів вищої освіти. Багато практичних питань задали майбутні доктори філософії.

Стейкхолдер ознайомився з освітніми програмами підготовки фахівців різного рівня та матеріальною базою кафедри, висловив побажання та рекомендації щодо можливих напрямів їх поліпшення.

Колектив кафедри та гаранти освітніх програм висловлюють вдячність Володимиру Володимировичу за приділений час та висловлену готовність брати активну участь у підготовці фахівців за спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища». Також висловлюємо вдячність кандидату фізико-математичних наук, старшому науковому співробітнику відділу фізики взаємодії пучків електронів та фотонів з речовиною Інститут електрофізики і радіаційних технологій Національної академії наук України (м. Харків) Борису Багдасаровичу Бандуряну, що також був присутній на зустрічі.

Хто з нами?



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75