5 жовтня 2021 року в межах вивчення навчальної дисципліни «Атестація та паспортизація робочих місць і ергономіка» здобувачі вищої освіти навчальної групи МОП-20-521 під керівництвом викладачів кафедри ОП та ТЕБ Колошко Ю.В. та Ільїнського О.В. відвідали санітарно-гігієнічну лабораторію КП «Санепідсервіс».

КП «Санепідсервіс» входить до переліку лабораторій, атестованих Державною службою України з питань праці для проведення гігієнічних досліджень факторів виробничого середовища і трудового процесу. Фахівці проводять аналіз факторів виробничого середовища і трудового процесу, розробляють програму досліджень, забезпечують проведення усіх видів лабораторно-інструментальних досліджень, визначення важкості та напруженості праці.

КП «Санепідсервіс» проводить випробування продуктів харчування, нехарчової продукції, питної та стічної води, лікарських засобів, грунту, атмосферного повітря, визначення характеристик об′єктів середовища життєдіяльності людини, безпеки умов праці та навчання, проводить бактеріологічне та паразитологічне дослідження біоматеріалу людини. Наших студентів ознайомили із методами досліджень у лабораторії таких об′єктів, як атмосферне повітря, повітря робочої зони, різних факторів навколишнього виробничого середовища, зокрема як іонізуюче і електромагнітне випромінювання, шум, вібрація, освітленість, параметри мікроклімату тощо.

Дякуємо співробітникам КП «Санепідсервіс»!



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75