У період з 19 по 21 травня 2021 року на кафедрі прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища відбулись захисти кваліфікаційних робіт магістерського рівня вищої освіти за освітньою програмою «Техногенно-екологічна безпека», спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища» у галузі знань 18 «Виробництво та технології» здобувачами вищої освіти заочної форми навчання.

Дослідження сформованих у професійному плані фахівців були направлені на побудову технологій захисту навколишнього середовища від негативного техногенного впливу виробничої та господарської діяльності різних підприємств, організацій, установ, закладів тощо.

Процедуру захисту проведено з дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

Так, 19 травня успішно захистили результати своєї роботи здобувачі Юлія Бондаренко, Ірина Голуб, Ігор Нікітін, Алла Дубовик, Олександр Єрмаков та Ольга Кузіна. 20 травня здійснено успішні захисти здобувачів Станіслава Мовчана, Євгенії Товолжанської, Світлани Павлікової, Юлії Розумної, Тетяни Ладанець, Олександри Свірської та Тетяни Олійник. Нарешті, 21 травня не менш успішно завершили шлях від магістранта до магістра Євген Циганков, Богдан Козачок, Антон Кондратенко та Олексій Решетнік.

При цьому особливо слід відмітити, що троє здобувачів з групи ЗМТЗ-19 завершили курс навчання з результатом, що відповідає отриманню диплому з відзнакою, це Ольга Кузіна та Тетяна Ладанець. Крім них на оцінку «відмінно» захистила свою кваліфікаційну роботу Тетяна Олійник.

Від імені керівництва факультету техногенно-екологічної безпеки, кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища та складу екзаменаційної комісії висловлюємо подяку голові екзаменаційної комісії кандидату технічних наук, старшому науковому співробітнику, старшому науковому співробітнику відділу водневої енергетики Антону Лєвтєрову.

Вітаємо здобувачів вищої освіти групи ЗМТЗ-19 з успішним набуттям кваліфікаційного рівня і бажаємо подальших професійних успіхів.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75