Вітаємо з перемогою здобувачку вищої освіти Юлію РУДЕНКО, яка навчається за освітньо-професійною програмою «Охорона праці», в ХV Регіональному науковому конкурсі молодих вчених «Гендерна політика очима української молоді», яка посіла ІІ місце. Тема наукової «Ґендерне квотування представництва жінок та чоловіків в органах місцевої влади Харківської області як умова безпеки життя і професійної діяльності»; науковий керівник – к.т.н., доцент кафедри ОП та ТЕБ Цимбал Б. М.

За інформацією Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації, на ХV Регіональний науковий конкурс молодих вчених було подано 43 наукових роботи із 17 закладів вищої та фахової перед вищої освіти, представники яких презентували актуальні та змістовні наукові дослідження, дотичні до різних сфер життєдіяльності суспільства. Згідно із  рекомендаціями ДНУ «Інституту модернізації змісту освіти» МОН України цьогорічний фінал конкурсу відбувся в онлайн – форматі. У пленарному засіданні, крім організаторів, взяв участь Красімір Янков, голова регіонального офісу Місії ООН з прав людини в Харкові, який наголосив, що гендерна політика є одним з пріоритетних  питань ООН.

Щиро вітаємо нашу здобувачку вищої освіти та її наукового керівника з перемогою на конкурсі й бажаємо подальших успіхів.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75