Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук зі спеціальності "Екологія", який проходив у дистанційному режимі у Національному університеті "Полтавська політехніка" з 17 по 19 березня 2021 року.

Карантин не став на заваді роботі конкурсної комісії, адже загалом на конкурс зі спеціальності "Екологія" у цьому році було представлено 109 наукових робіт молодих вчених з різних закладів вищої освіти України. За результатами рецензування до участі у підсумковій конференції були запрошені автори 66 наукових робіт, які представили свої здобутки в онлайн-режимі з використанням відеоконференцзв'язку. 

Гідно представили Національний університет цивільного захисту України молоді науковці під керівництвом викладачів кафедри Прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища. Високу оцінку конкурсної комісії отримали результати досліджень, спрямованих на розробку сучасних технологій захисту повітря та води від антропогенних впливів.

За підсумками конкурсу третє місце вибороли студентки факультету техногенно-екологічної безпеки Олександра Ткаченко та Катерина Рябченко під керівництвом викладача кафедри Прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища Світлани Коваленко.

Побажаємо молодим науковцям університету успіхів у подальшому навчанні та наукових дослідженнях!



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75