Доценти кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Олена Шароватова, Олена Бригада та Богдан Цимбал взяли участь у віртуальному заході «Жінки в науці та безпеці», що відбувся 16 березня 2021 року у межах проектів CRDF Global.

CRDF Global – незалежна некомерційна організація, діяльність якої орієнтована на можливості вирішення постійно мінливих глобальних проблем, розробку програм з нарощування стратегічного потенціалу у сферах вищої освіти, безпеки та нерозповсюдження хімічної, біологічної, радіологічної і ядерної зброї, безпеки кордонів, кібербезпеки, глобальної охорони здоров’я, технологічного підприємництва і міжнародного професійного обміну.

Серія заходів «Долаючи бар’єри» організується CRDF Global з метою залучення та просування жінок у сферу безпеки, висвітлення їхніх досягнень та оприлюднення найкращих практик для збільшення їхньої участі та прогресу у цих сферах. Захід «Українські жінки в науці та безпеці» спрямований на просування ініціатив щодо різноманітності та інклюзивності, а також відзначення досягнень українських жінок у сферах безпеки і науки на рівні світового визнання.

Тож, долаймо бар’єри, реалізуючи концепцію «Наш світ, здоровий, безпечний і стійкий» через місію «Безпека і стійкість завдяки питанням науки, інновацій та співпраці».

Олена Шароватова,

кафедра ОП та ТЕБ



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75