З 20 лютого 2024 року розпочалися курси французької мови, як будуть відбуватися щовівторка з метою організації проведення професійного стажування на провідних підприємствах Франції у 2024 – 2025 р. науково-педагогічними працівниками та здобувачами вищої освіти факультету ТЕБ. Досвід проведення таких занять є унікальним, оскільки вони тривають одночасно з носієм французької мови – Томасом Гроньє, співпрезидентом асоціації «FLE France-Ukraine» та доцентом кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Ольгою Рибаловою, яка також вільно володіє французькою мовою. Заняття організовано за спеціальною програмою Alter Ego + з електронним підручником та зошитами, які адаптовані під певний рівень володіння мови від А1 до С2.

Бажаємо успіхів Анастасії Марченко, Вероніке ПАВЛЕНКО та Ірині Шлемен у вивченні французької мови та вдалого проходження ними у подальшому професійного стажування на провідних підприємствах Франції.\

Тих, хто бажає приєднатися до вивчення французької мови з метою проходження у подальшому професійного стажування за кордоном просимо звертатися до доцента кафедри ОП та ТЕБ Богдана ЦИМБАЛА (т. 050-364-73-82).