27 січня 2023 року відбулась чергова запланована лекція запрошеного стейкхолдера за освітньо-професійними та освітньо-науковою програмами вищої освіти «Техногенно-екологічна безпека» за першим (бакалаврським), другим (магістерським) та третім (освітньо-науковим) рівнями вищої освіти зі спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» у галузі знань 18 «Виробництво та технології».

Цього дня до нас завітала Анастасія ДЕЙНЕКО – Technical Trainer в компанії Grid Dynamics, старший викладач кафедри штучного інтелекту факультету комп’ютерних наук Харківського національного університету радіоелектроніки, к.т.н., доцент.

Темою лекції була «Сучасні IT технології в екологічній безпеці».

 

Тема та зміст лекції викликали великий інтерес та жваву дискусію. Стейкхолдер надав розгорнутий коментар щодо питання застосування IT-технологійна основі нейронних мереж у технологіях захисту навколишнього середовища.

Від імені керівництва університету та усіх учасників освітнього процесу хочемо висловити вдячність лекторці за участь у розширенні обізнаності здобувачів вищої освіти у питаннях застосування IT-технологій у екологічній безпеці та підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників.

Окремо хочемо висловити подяку адміністрації Товариства з обмеженою відповідальністю «ГРІД ДІНАМІКС УКРАЇНА».

Нейронні мережі на захисті навколишнього природного середовища?

Так, наші студенти, слухачі, ад’юнкти та аспіранти у курсі надсучасних інновацій!