8 жовтня 2020 року завідувач кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища Володимир Колосков та викладач кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища Юрій Деркач відвідали медичний коледж у м. Вовчанськ, де із урахуванням усіх карантинних вимог зустрілися зі студентами випускного курсу.

Жваву цікавість у майбутніх абітурієнтів викликала інформація про умови навчання та проживання в Національному університеті цивільного захисту України, про рівень професорсько-викладацького складу та матеріально-технічної бази, наявність військової кафедри, а також можливостей для позааудиторних занять наукового та культурно-масового спрямування. Також неабияку увагу викликало питання забезпечення на високому рівні карантинного режиму на території Університету та гуртожитку, адже для майбутніх медиків завдання охорони здоров'я людини є найважливішим.

Наприкінці зустрічі усі присутні були запрошені завітати до електронних ресурсів та взяти участь у Дні відкритих дверей. Також усі охочі надали свої контактні дані для реєстрації серед абітурієнтської бази Університету.

Чекаємо на майбутнє поповнення студентського колективу Університету.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75