Європейське співтовариство з охорони праці (ЄСОП) – це професійна асоціація спеціалістів з виробничої безпеки, що поширює найкращі світові практики та розвиває компетенції з безпеки та гігієни праці. Експертами асоціації є фахівці з практичним досвідом роботи у міжнародних компаніях та європейською кваліфікацією.

Асоційованими членами співтовариства – професійної спілки спеціалістів з безпеки та гігієни праці - є і науково-педагогічні  працівники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Олена Шароватова, Олена Бригада, Богдан Цимбал, що є гарантами і входять до складу груп забезпечення освітньо-професійних програм «Охорона праці» бакалаврського та магістерського освітніх ступенів.

Поділяючи бачення співтовариства, що життя – найвища цінність, її учасники беруть на себе зобов’язання робити усе від них залежне, аби не допускати нанесення шкоди життю та здоров’ю людей, розвивати власну професійну компетенцію та формувати безпечне мислення і здорове робоче середовище.

Одним із кроків взаємодії спілки і фахового розвитку зазначених науково-педагогічних працівників стала їхня участь в електронному тренінгу співтовариства з безпеки праці «Оцінка ризиків. Базовий курс».

Європейське співтовариство з охорони праці робить все, аби європейський провідний інструмент ОЦІНКА РИЗИКІВ став постійним помічником якнайбільшої кількості працівників, відповідальних за безпеку праці.

Майбутні фахівці з охорони праці – вихованці факультету техногенно-екологічної безпеки – також поступово долучаються до подібних заходів з метою набуття відповідних вимогам сучасного суспільства і ринку праці компетентностей.

Олена Шароватова,

кафедра ОП та ТЕБ



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75