Майбутні колеги, усіх вітаю! Хотілось би поділитися з вами можливостями сфери охорони праці, а тим паче важливістю посади інженера з охорони праці, а у майбутньому і керівних посад у даній галузі.

Мій шлях, як і ваш, розпочався в аудиторіях Національного університету цивільного захисту України у 2013 році. Мій майбутній дипломний керівник Стрілець Віктор Маркович розповів мені усі плюси цієї сфери, які мене дуже зацікавили. Навчання, такий об’єм знань який я отримав за п’ять з половиною років (півроку навчався на індивідуальному плані, бо вже працював за фахом) дали мені змогу конкурувати на ринку праці зі спеціалістами, хоча я і не мав практичного досвіду у роботі.

Моя діяльність у робочому середовищі охорони праці розпочалася у 2018 році на посаді інженера з охорони праці ТОВ «Цеппелін Україна ТОВ».

Перша посада – найважливіша для людини, вона була у закордонній компанії з світовим ім’ям, тому моя задача була максимально себе показати з ліпшої сторони, як грамотного фахівця своєї справи та, тим самим, створити для мене безмежні можливості для розвитку у сфері охорони праці.

І ось вже через 2 роки плідної роботи я проходжу співбесіду у аграрному холдингу «АГРОМІНО» на посаду начальника відділу. Усього два роки і ви вже керуєте відділом. Ще через рік я потрапляю до компанії, яка знаходиться у рейтингу ТОП-5 компаній України – це МХП «Агроіндустріальний холдинг», на посаду керівника відділу охорони праці та пожежної безпеки.

Для майбутніх студентів НУЦЗ України хочу своїм прикладом довести, що охорона праці – це професія, яка дозволяє бути завжди на провідних позиціях сучасного ринку праці, на керівних посадах та реалізовувати власні плани та амбіції.

Роланд Кукава – начальник відділу охорони праці та пожежної безпеки ПрАТ «Миронівська птахофабрика», випускник 2018 року.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75