02-03 червня 2022 р на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського (КрНУ) відбувся Міжнародний конкурс студентських наукових робіт за окремими спеціальностями. Всього в конкурсі прийняло участь 437 конкурсних робіт, підготованих 641 студентом з України, Грузії, Польщі, Казахстану та інших країн.

На секцію 101 «Екологія» всього було подано 68 робіт за чотирма напрямами:

- еколого-біологічні проблеми;

- екологічна безпека;

- економіка природокористування;

- альтернативні джерела енергії.

Під керівництвом викладачів кафедри ОП та ТЕБ Ольги Рибалової, Олени Бригади та Олексія Ільїнського прийняли участь в конкурсі представники та представниці наукового гуртка ОП та ТЕБ Кусков Олег та Кусков Олександр, Золотарьова Соф'я, Лихошерст Дар'я та Тімаков Іван.

У зв’язку з воєнним станом в Україні і задля забезпечення рівних можливостей для конкурсантів визначення переможців було проведено на основі рейтингу зареєстрованих робіт за результатами подвійного сліпого рецензування членами журі.

Зустрічі конкурсантів та членів журі було проведено он-лайн в режимі ZOOM-конференції, де члени наукового гуртка змогли набути досвід участі в конференціях такого рівня.

За підсумками роботи конкурсної комісії, робота Тімакова І. та Золотарьової С. «Очищення стічних вод з використанням відпрацьованих автомобільних шин» зайняла призове 3 місце. Поздоровляємо преможців!

Всі учасники конкурсу отримають відповідні сертифікати. Працюємо і вчимося далі!

Слава Україні! Смерть ворогам! 

 



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75