26 травня 2022 року на базі Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивілього захисту України пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція курсантів, студентів, ад’юнктів (аспірантів) «Наука про цивільний захист як шлях становлення молодих вчених», на якій було представлено здобутки молодих науковців у сфері цивільного захисту. Ад'юнкт Анна БОНДАРЕНКО, що працює під керівництвом професора кафедри ОП та ТЕБ Валентини ЛОБОЙЧЕНКО, також прийняла участь в роботі конференції. Представлені доповіді охоплювали широкий спектр складових системи цивільного захисту та підтвердили потужний потенціал молодих науковців України.

Також Валентина ЛОБОЙЧЕНКО зі своїми вихованцями Дар'єю РОМАНЧУК та Анною БОНДАРЕНКО взяли участь у роботі І Міжнародної науково-практичної конференції «ПОДОЛАННЯ ЕКОЛОГІЧНИХ РИЗИКІВ ТА ЗАГРОЗ ДЛЯ ДОВКІЛЛЯ В УМОВАХ НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ - 2022», яка відбулась 26 – 27 травня 2022 р. на базі Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та Національного університету «Львівська політехніка. На конференції були присутні  близько 100 фахівців у сфері екологічної безпеки зі всієї України. Було розглянуто багато актуальних питань щодо забезпечення екологічної безпеки окреих складових навколишнього природного середовища. Низка доповідей висвітлювала різні аспекти проблеми негативного впливу бойових дій в Україні на стан довкілля та розглянуто пошук шляхів його зменшення.

Всі доповіді було виконано на високому рівні й викликали жваве зацікавлення учасників. Отриманий досвід стане в нагоді при подальшому навчанні майбутніх фахівців та молодих вчених.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75