28 квітня 2022 року традиційно до Всесвітнього дня охорони праці-2022 науково-виробничим журналом «Охорона праці» спільно з Європейським співтовариством з охорони праці (ESOSH) за підтримки Міжнародної організації праці та Державної служби України з питань праці в онлайн-форматі проведено круглий стіл «Захист та адаптація працівників в екстремальних умовах».

Науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, що входять до групи забезпечення освітніх програм «Охорона праці» бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти, взяли участь у вельмизначущому в умовах сьогодення заході.

Учасники онлайн-зустрічі предметно й емоційно обговорили нагальні питання сучасної України щодо перспектив оновлення законодавства з охорони праці; релокації підприємств; розслідування нещасних випадків, що стались у зв’язку з проведенням воєнних дій; нові небезпеки та управління ризиками; «спрощення» питань охорони праці підчас війни тощо.

До участі у заході були залучені і здобувачі вищої освіти факультету техногенно-екологічної безпеки. Подібний формат комунікації з прогресивним представництвом сфери охорони праці вітчизняного і світового рівнів відіграє велику роль у становленні майбутніх фахівці  з охорони праці, дозволяючи не лише підвищувати рівень фахових знань, набувати необхідних компетентностей, а й бачити приклади лідерства в практичному вимірі обраного фаху.

 

Богдан Цимбал, Олена Шароватова,

кафедра ОПтаТЕБ



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75