На онлайн-марафоні «Безпека на кожному підприємстві» до Всесвітнього Дня охорони праці 28 квітня 2021 року було підведено підсумки конкурсу студентських проєктів SMART БЕЗПЕКА та оголошено переможців.

Здобувачі вищої освіти, які навчаються на освітньо-професійній програмі «Охорона праці», другого (магістерського) рівня вищої освіти Шаповалов Максим Сергійович та П’ятник Тетяна Андріївна з проєктами «Термокостюм робітника екструдера для виготовлення паливних брикетів» та «Захисний одяг пожежного-рятувальника» стали лауреатами цього конкурсу. Науковий керівник, доцент кафедри ОП та ТЕБ – Цимбал Богдан Михайлович. Здобувачі вищої освіти відзначені призами Асоціації виробників та постачальників засобів захисту.

Європейське співтовариство з охорони праці (ЄСОП) – професійна асоціація спеціалістів з виробничої безпеки, що поширює найкращі світові практики та розвиває компетенції з безпеки та здоров’я працівників, засвідчує Вам свою повагу.

У 2020 році ЄСОП започаткував конкурс студентських проектів SMART БЕЗПЕКА з метою створення платформи для прямого спілкування талановитої молоді та роботодавців, допомоги реалізувати наукові ідеї студентів на практиці. Ініціатором конкурсу стала Рада Директорів з охорони праці великих підприємств України при ЄСОП.

Новий етап конкурсу SMART БЕЗПЕКА 2022 розпочато. Здобувачі вищої освіти нашого університету запрошуються на подальшу участь у конкурсі. Така співпраця сприяє реалізації ідей молоді, є корисною для усіх учасників й дозволяє сформувати безпечні та гідні умови праці в нашій країні. Умови конкурсу на сайті: https://esosh.net/studentskyj-proyekt-smart-bezpeka/.

Висловлюємо подяку Голові правління ЄСОП, к.т.н. Ользі БОГДАНОВІЙ, Олександру ШЕВЧЕНКО, Раді Директорів з охорони праці великих підприємств України при ЄСОП та Асоціації виробників та постачальників засобів захисту за організацію і проведення конкурсу, чудові подарунки, а також за вагомий вклад в професійний розвиток здобувачів вищої освіти.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75