Вам хочеться, щоб ваше онлайн заняття проходило на одному диханні, і студенти ловили кожне слово: не відволікалися на соціальні мережі і були максимально залучені в навчальний процес?

Секретами, методиками та набором необхідних інноваційних освітніх інструментів з вами поділиться Аксана Позднякова, директор Бельгійського освітнього ради.

Даний майстер клас проходить в рамках міжнародного освітнього руху "Кіберпедагог". У четвертому потоці беруть участь понад 1500 викладачів з 6 країн.

Участь безкоштовна, відкрито для всіх педагогів. Реєстрація обов'язкова за посиланням: https://bedcouncil.com/KP4 тут вся інформація і розклад майстер класів.

Підпишіться:

1) на Ютюбі КАНАЛ, де будуть публікуватися записи ефірів.

2) на Фейсбуці СТОРІНКУ, де знаходяться анонси всіх заходів ради, кращі практики викладачів з 6 країн, відгуки про програми ради та багато іншого.

3) необхідно підписатися на телеграм - канал, щоб не втратити важливу інформацію, в тому числі умови отримання сертифікатів https://t.me/joinchat/3Y_jSSyFrRZmNjQy

4) вступити в телеграм - чат https://t.me/joinchat/QW1HzZj-gcRiZGUy де ведеться вся комунікація і можна уточнити будь-яке питання особисто.

Ваш ВУЗ може стати партнером Бельгійського освітнього ради, для цього Вам треба подати заявку за посиланням https://bedcouncil.com/cooperation

Дуже чекаю зустрічі з Вами!

У прямий ефір ZOOM можна перейти за посиланням:

Приєднуйтесь до Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/89033816480?pwd=NXpnbWU2RGdCUVJlVVJuU2FtNzdWdz09

Meeting ID: 890 3381 6480

Passcode: 025046

або через кнопку нижче

ПЕРЕЙТИ В ПРЯМИЙ ЕФІР

Belgian Education Council – Бельгійський освітній Рада перебуває в Брюсселі, столиці Європейського Союзу, і його місією є модернізація діяльності викладачів по всьому світу.

Бельгійський освітня рада займається розробкою і проведенням дистанційних програм підвищення кваліфікації для викладачів ВНЗ.

Всі програми націлені на підтримку викладачів в модернізації їх діяльності. Вони дають можливість освоїти і впровадити інноваційні методи навчання, перебудувати професійне мислення для успішної адаптації до мінливої освітньому середовищі, поглибити потенціал викладачів, в тому числі і у фінансовій сфері.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75