15 квітня 2021 року відбулася онлайн зустріч керівництва університету з представниками Федерації «Обміни Франція Україна» та Асоціації Пуату Шарант Україна. На зустрічі були присутні Жак ФОРЖЕРОН співпрезидент Федерації "Обміни Франція-Україна", відповідальний за відділ співпраці Філіп ЖЕНЕ президент Асоціації "Співпраця Пуату Шарант Україна", відповідальний за організацію стажувань в аграрній сфері Ольга ГОНСЕ секретар Федерації, від університету проректор з навчальної роботи Олег НАЗАРОВ, помічник ректора з міжнародного співробітництва Денис ЛЄБЄДЄВ, декан факультету техногенно-екологічної безпеки Олександр МЄТЄЛЬОВ, доценти кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Ольга РИБАЛОВА, Богдан ЦИМБАЛ, Олена ШАРОВАТОВА. На зустрічі було представлено діяльність Федерації Франції Україна, а також визначені перспективні напрямки діяльності, зокрема проведення професійних зустрічей та конференцій з фахівцями-практиками в галузі екології та охорони праці, які будуть проведені у наступному навчальному році починаючи з вересня місяця.

Також відбулася презентація програми професійного стажування на провідних підприємствах Франції, в якій прийняло участь більш ніж 40 студентів нашого університету, які виявили інтерес до цієї програми.

Заключним етапом зустрічі стала співбесіда зі здобувачами вищої освіти, 1 року навчання, освітньо-професійної програми «Охорона праці» Ігорем СЛАВГОРОДСЬКИМ та Артемом МАНЖЕЛЕЄМ, які пройшли попередню співбесіду. Вони мали змогу презентувати себе та висловити сильну мотивацію стосовно професійного стажування, також здобувачка 3 курсу мала змогу бути присутньою на співбесіді та у майбутньому її пройти. Побажаємо хлопцям наполегливої праці та прогресу у вивченні французької мови, а також успішним проходженням співбесіди в кінці травня цього року.

Висловлюємо представникам Федерації обміни Франція Україна та Асоціації Пуату Шарант Україна за плідну співпрацю та проведену роботу в рамкам укладеного договору про співробітництво.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75