Мене звати Морозова Дар'я. Я навчаюсь в НУЦЗУ на 4 курсі факультету техногенного-екологічної безпеки за спеціальністю охорона праці. Я хочу розповісти Вам свою історію як я потрапила на роботу до ПСП "Агрофірма Привілля".

На другому курсі навчання мені випала нагода долучитися до наукової роботи. І я вирішила спробувати, щоб пізнати більше про свою професію. Це був перший мій крок, про який я на той час навіть не здогадувалась. Я написала доповідь по м'ясопереробній галузі та виступила з нею на конференції. Після конференції мій науковий керівник мені сказав, що я можу цю доповідь в майбутньому використати в своїй курсовій роботі. Я прислухалась до його поради і вирішила обрати тему курсової в цьому напрямку.

Тоді я почала шукати підприємства які якось пов'язані з моєю темою, і рішення цієї проблеми довгим не було. Я вирішила порадитися зі своїм батьком. І зробила правильний вибір. Він мені розповів, що є таке підприємство. В нього є багато напрямків в виробництві і одним з цих напрямів була та сама м'ясопереробна галузь. Я без вагань вирішила, що потрібно спробувати потрапити до них на практику.

Через деякий час я приїхала на підприємство щоб дізнатися чи візьмуть вони мене. Вони погодилися. Але під час карантину я не змогла пройти практику на 3 курсі. А в листопаді місяці минулого року мені зателефонували і запросили мене на співбесіду, під час якої мені запропонували не тільки посаду інженера з охорони праці, а і виконання обов'язків еколога.

Більшість підприємств практикують такі можливості. Працюю я вже три місяці, за які я встигла зіштовхутись з різним родом питань та ситуацій.

Зараз я займаюся поглибленим вивченням документації та здачею звітної документації з екології та охорони праці.



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75