23 жовтня доценти кафедри ОП та ТЕБ Лобойченко В.М. та Бригада О.В. разом із здобувачами вищої освіти, що входять до наукового товариства кафедри, прийняли участь в роботі VI Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти, аспірантів та молодих учених «ГАЛУЗЕВІ ПРОБЛЕМИ ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ».

Конференція була присвячена 90 річниці створення Харківського національного автомобільно-дорожнього університету та розглядала питання екологічної безпеки автомобільно-дорожнього комплексу, паливно-енергетичного комплексу, металургії,машинобудування, у сільському господарстві, промисловості будівельних матеріалів, рекреаційної діяльності та урбанізованих територій.

Конференція відбувалась в он-лайн форматі, із заслуховуванням доповідей здобувачів та фахівців першого, другого, третього та наукового рівнів вищої освіти.

Наукова робота кафедри була гідно представлена як усними доповідями (Груздова Валерія, науковий керівник Лобойченко В.М.) так і короткими повідомленнями (Першко Надія та Ткаченко Іван, науковий керівник Бригада О.В.).

Доповідь Груздової Валерії «Аспекти екологічної безпеки речовин, що використовуються у пожежогасінні», що розпочала конференцію, була присвячена дослідженню екологічних характеристик вогнегасних речовин та викликала зацікавленість присутніх та жваве обговорення.

Також під керівництвом Бригади О.В. в рамках вивчення дисципліни «Екологічна безпека» до конференції долучились здобувачі вищої освіти групи МОП-20-511: Олександра В'юнник, Надія Першко, Тетяна П'ятник, Владислав Сивопляс та Максим Шаповалов.

В рамках конференції представники кафедри ОП та ТЕБ прийняли участь в дискусіях щодо матеріалів доповідей.

Всім учасникам висловлено подяку та побажання подальшої творчої наснаги.

Дякуємо кафедрі екології ХНАДУ за цікавий та пізнавальний досвід!!!



Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75