З 2021-2022 навчального року у межах реалізації підписаної угоди між НУЦЗ України та Університетом управління охороною праці, є можливість отримання подвійного диплому «Європейського менеджера з охорони праці» під науковим патронатом Центрального гірничого інституту міста Катовіце та  Польською асоціацією служб охорони праці.

Магістерська програма «Європейський менеджер з охорони праці»  може бути початком дуже цікавого кар’єрного шляху та наукового розвитку.  Випускники зможуть мати ліцензію на роботу в службах охорони праці та знайдуть роботу в будь-якій галузі, особливо там, де через потужні ризики необхідний постійний контроль за умовами праці. Вони також можуть працювати у європейських установах та асоціаціях, а завдяки важливості питання – і у міжнародних організаціях галузі охорони праці. Навчання є міждисциплінарним – воно забезпечує знання у галузі техніки, соціальних та юридичних наук. Випускники будуть готові до роботи у науково-дослідних установах.

Здобувачі вищої освіти мають можливість виконувати свої кваліфікаційні роботи в унікальних спеціалізованих дослідницьких лабораторіях WSZOP – Лабораторії електротехніки та електричних небезпек, Лабораторії фізичних та механічних небезпек, Лазерній лабораторії, Лабораторії хімічних небезпек. Установами, що підтримують програму практичної освіти, є міжнародні компанії, що працюють у Польщі, у т.ч. DENIOS та 3M (м. Вроцлав).

Здобувачі вищої освіти у підсумку отримують сертифікат: Аудитор інтегрованої системи управління стосовно ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, PN-N-18001: 2004.

Випускники цієї спеціалізації отримують права інспектора з охорони праці на підставі Положення Ради Міністрів від 2 листопада 2004 р. «Про охорону праці та техніку безпеки». Здобувачі пройдуть тренування у галузі надання долікарської допомоги відповідно до вказівок Польської реанімаційної ради.

Навчання забезпечить ознайомлення як з правовими нормами у галузі охорони праці, так і з положеннями стандартів ЄС, керівних принципів щодо впровадження директив та стандартів у галузі охорони праці, визначених Європейською Комісією та передової практики у виконанні завдань службами охорони праці у державах-членах. Заняття проводяться  експертами країн ЄС, а здобувачі вищої освіти отримують знання у галузі широко зрозумілої політики безпеки праці.

За усіма організаційними питаннями звертатись до доцента кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Цимбала Богдана Михайловича.


ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

Чат для вступників.
Підпишись! Дізнайся все про умови прийому та навчання!





Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75