Всім привіт з Англії. Я, Таїсія Ступка, поступила на навчання до університету у 2016 році на 1 курс за фахом «Екологічна безпека». Навчання дуже подобалося, багато друзів, цікаві заняття...

За сімейними обставинами перейшла на заочне навчання за цією ж спеціальністю і знайшла цікаву роботу в агрофірмі у Харківській області. Мої знання стали в нагоді, хоча багато чого довелося засвоювати в процесі роботи. У цьому році фірма направила мене на піврічну практику (стажування) в Англію (збулася моя мрія). У мене все добре!

Я живу в Weston Super Mare – це 30 км від Bristol. Живу з дівчинкою з України, дуже хороші умови. Вже звикла до англійського, розміреного життя, працюю 5-6 днів на тиждень. По роботі достатньо знання тільки російської, української та англійської мов. Англійську я вже засвоїла добре, впевнено. Але, щоб краще спілкуватися з іншим співробітниками, вивчила польську, вчу болгарську та румунську. Освоїла англійський рух, тепер їжджу за правим кермом і вже звикла.

Показати по роботі, на жаль, нічого (заборона на мобільні телефони). Мої подальші плани – приїду і обов'язково повернуся в університет, щоб довчитися і захистити диплом.

Порада всім студентам, не втрачайте час, відведений на навчання, задарма. Чим більше знань ви отримаєте, тим легше буде знайти роботу до душі. Окресліть собі мету і наполегливо йдіть до неї. У вас все вийде.


ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

Чат для вступників.
Підпишись! Дізнайся все про умови прийому та навчання!





Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75