У рамках співробітництва між Національним університетом цивільного захисту України та Вищою школою управління охороною праці у Катовіцах триває набір учасників Програми Два дипломи  на 2020-2021 навчальний рік

 спеціальність Управління у міжнародному бізнесі - навчання англійською мовою

ПЛАНУЙ, КОНТРОЛЮЙ, ОРГАНІЗОВУЙ – УПРАВЛЯЙ!

Менеджер XXI століття це компетентна людина, яка визначає успіх організації та має вирішальне значення для його подальшого розвитку. Сутністю управління є  навички та знання, які дозволять використовувати їх на практиці. Спеціально для здобувачів вищої освіти, які вивчають менеджмент, факультет гуманітарних і соціальних наук підготував практичну освітню програму. Здобувачі вищої освіти здобувають практичні навички під час трьохмісячної практики на відомих польських та закордонних підприємствах. Заняття на даному напрямі викладаються спеціалістами та практиками з різних секторів економіки, які знають як використовувати знання в галузі економіки, психології та маркетингу, щоб отримати конкурентну перевагу на ринку.

Випускники напряму Управління готові діяти на різних рівнях організаційної структури. Залежно від обраної спеціальності вони можуть працювати на комерційному підприємстві, в агенціях зайнятості, страхових компаніях, агенціях реклами та PR, в офісах продажу та обслуговування клієнтів, в банках та в консалтингових компаніях. Придбані ними тактичні та аналітичні навички дозволяють також знайти роботу на посадах державної адміністрації.

 

У програмі 2Д можуть взяти участь магістри першого або другого курсу навчання денної та заочної форми, а також аспіранти.

                      

Спеціальність в НУЦЗ України і ВШУОП може не співпадати. У випадку академрізниці здобувач вищої освіти буде ліквідовувати її за індивідуальною програмою.

 

Термін навчання у ВШУОП: 10 травня-18 червня 2021 року.

Витрати на навчання: 755 євро за увесь період

Мова навчання - англійська

Форма навчання дистанційна: лекції на платфромі MS Teams, теоретичні матеріали і практичні завдання на платформі PEZ WSZOP

Програма навчання у ВШУОП: у прикріпленому файлі

 

Набір триває до 31 квітня 2021 року

 

Кроки в реалізації Програми 2Дипломи - набір 2020-21 навчального року :

  1. Підписання Договорів між навчальними закладами.
  2. Підготовка списку рекомендованих навчальним закладом здобувачів вищої освіти.
  3. Реєстрація студентів у базі ВШУОП.

http://www.wszop.edu.pl/ens/reg.php?lang=ua&stud=pl&dual=yes&ag=null

  1. Підготовка комплекту документів здобувача вищої освіти.
  2. Участь здобувачів вищої освіти у навчальній сесії.

 

За всіма питаннями можливо звертатися до доцента кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Богдана ЦИМБАЛА, за телефоном +38050-364-73-82 або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

 


ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

Чат для вступників.
Підпишись! Дізнайся все про умови прийому та навчання!





Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75