У рамках міжнародної кампанії «16 днів проти насильства» представники і представниці факультету техногенно-екологічної безпеки взяли участь у Мовчазному zoom-перформансі «Girl Power ON/OFF»

 У рамках міжнародної кампанії «16 днів проти насильства» активні вихованки й вихованці факультету техногенно-екологічної безпеки на чолі із науково-педагогічними працівниками кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки – доцентами Оленою Бригадою, Оленою Шароватовою, Богданом Цимбалом - взяли участь у Мовчазному zoom-перформансі «Girl Power ON/OFF», проведеному Creative Women Publishing задля привернення уваги суспільства до жіночого досвіду, який охоплює складні й табуйовані теми: тілесність та сексуальність, материнство та проживання важкої хвороби, втрату близьких людей та домашнє насильство, токсичні стосунки, відстоювання особистих кордонів та свободу бути собою.

Підключившись до zoom-дзвінка, учасники й учасниці заходу провели 15 хвилин у повній тиші аби спільно розділити мовчання кожного та кожної.

«…коли хтось у чаті прокоментував «Я нічого не чую», прийшла думка «Бо хтось має почати говорити»...». Напевне, «…кожна жінка, яка завітала на цей перформанс, своює присутністю наче сказала: «Це останні 15 хвилин, які ти будеш мовчати. Тепер ти не одна! Час діяти!»

Мовчазний zoom-перформанс організований на підтримку дебютної книжки Creative Women Publishing «Про що вона мовчить», написаної жінками для жінок (#прощовонамовчить). Серед учасниць заходу були і авторки цієї книжки, зокрема  Savranenko Alyona (українська реп-співачка Alyona Alyona), яка написала для збірки власну історію.

Відповідальна особа з гендерних питань факультету ТЕБ

Олена Шароватова

 


ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

Чат для вступників.
Підпишись! Дізнайся все про умови прийому та навчання!





Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75