×

Помилка

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but myfolder/16dniv is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Саме під таким гаслом на виконання Плану заходів університету в межах проведення щорічної Всесвітньої акції «16 Днів проти насильства» відбувся інтерактив кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки факультету ТЕБ.

 Всесвітня акція «16 Днів проти насильства» триває у період 25 листопада - 10 грудня і цьогоріч проходить під гаслом «Розфарбуємо світ у помаранчевий колір: покоління рівності виступає проти зґвалтувань».

Виходячи зі змістовного наповнення дат акції, співробітники кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки факультету ТЕБ на чолі із відповідальною особою з гендерних питань - доцентом кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Оленою Шароватовою - вже вкотре активізувалиcь заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства і дискримінації, створюючи безпечний соціальний простір, вільний від них.

Поряд з актуалізацією таких болючих у сьогоденні тем, як «Проблема насильства над жінкою в сім’ї та шляхи її подолання», «Саламанська Декларація: Людина може все!», «СТОП насильству!», Скажімо «НІ» дискримінації!», учасники інтерактиву «Зробили крок» аби ще раз усвідомити прірву соціальної нерівності у сучасному світі.

Оскільки проблему насильства слід розуміти як глобальну проблему людства, то лікувати таку хворобу суспільства слід об’єднавши зусилля та враховуючі особистий внесок кожного та кожної. Найбільш складним викликом при вирішенні цих проблем є мова ворожнечі. Тож, культура рівності та культура недискримінації повинні поширюватися усіма рівнями: від родини до держави, від малечі до літніх людей.{gallery layout="flow" preview_width=300}myfolder/16dniv{/gallery}


ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ

Чат для вступників.
Підпишись! Дізнайся все про умови прийому та навчання!





Задай нам питання

 

      Контакти

Поштова адреса:
61023, м. Харків,
вул. Чернишевська-94, факультет ТЕБ
Телефони:
(057) 707-34-31
(067) 422-96-63
(066) 738-40-14
(063) 772-91-75