29 січня 2023 року відбулось комплексне засідання наукового товариства молодих вчених кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища факультету техногенно-екологічної безпеки НУЦЗ України.

З нагоди прибуття аспірантки кафедри 2-го року денної форми навчання, магістра екології, Світлани КОВАЛЕНКО, яка проходить підготовку за освітньо-науковою програмою вищої освіти «Техногенно-екологічна безпека» за спеціальністю 183 «Технології захисту навколишнього середовища» у галузі знань 18 «Виробництво та технології», у м. Черкаси на базу Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

Зі здобувачкою вищої освіти послідовно провели інструктаж та заняття щодо освітньої та наукової складових підготовки за ОНП завідувач кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, к.т.н., доцент Володимир КОЛОСКОВ, доцент кафедри прикладної механіки та технологій захисту навколишнього середовища, д.т.н., доцент Олександр КОНДРАТЕНКО, науковий керівник, начальник факультету оперативно-рятувальних сил, д.т.н., професор Роман ПОНОМАРЕНКО, доцент кафедри мовної підготовки, к.філол.н., доцент Ольга ЛИТВИНЕНКО та старший викладач кафедри мовної підготовки, к.філол.н., доцент Ольга РИЖЧЕНКО.

За нинішніх обставин проведення занять з аспірантами, особливо з наукової складової програми підготовки, в очному форматі є цінною нагодою для покращення якості освітнього процесу. Ми не марнуємо такі нагоди, кожна з них використовується ефективно.