6 жовтня 2021 року зі здобувачами вищої освіти навчальної групи   МОП 20-512 під керівництвом професора кафедри Юрія ДРЕВАЛЬ було проведено виїзне практичне заняття на базі Дитячої залізниці «Мала Південна» у межах закріплення знань з навчальної дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень».

Керівництво та посадові особи закладу ознайомили студентів з особливостями роботи Дитячої залізниці, акцентуючи при цьому увагу на належному дотриманні правил безпеки як з боку персоналу, так і користувачами послуг. У процесі організації та проведення екскурсій на дитячій залізниці першочергово враховується те, що переважну більшість «екскурсантів» складають діти, безпеці яких має приділятися значна увага з урахуванням їхніх вікових особливостей (при цьому яскравим прикладом сумлінного відношення до правил безпеки дітей-екскурсантів є їхні однолітки, яка навчаються в гуртках при Дитячій залізниці, опановуючи ази нелегкої але водночас і відповідальної професії залізничника).

Під час проведення виїзного заняття студенти в черговий раз переконалися в тому, що посада інженера з охорони праці є важливою і корисною для будь-яких сфер суспільних та соціально-трудових відносин.