30 вересня 2021 року у межах вивчення навчальних дисциплін «Моніторинг охорони праці та теорія професійних ризиків» та «Гендерні основи безпеки та професійної діяльності», доцент кафедри ОП та ТЕБ, к.т.н., Цимбал Богдан Михайлович, доцент кафедри ОП та ТЕБ, к.п.н., доцент Шароватова Олена Павлівна та здобувачка вищої освіти першого року навчання за освітньо-професійною програмою «Охорона праці» за спеціальністю 263 «Цивільна безпека» другого (магістерського) рівня вищої освіти Оксана ПЕРЕГУДА прийняли участь у I-й Міжнародній науково-практичній конференції OSHAgro – 2021.

Теми зроблених доповідей:

  1. «Аналіз та оцінка професійних ризиків у тваринницькій галузі»
  2. «Особливості праці жінок у сільському господарстві».

Конференція проходила на базі кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві механіко-технологічного факультету НУБіП України.

Організатори конференції:

  • Національний університет біоресурсів і природокористування України
  • Науково-виробничий журнал «Охорона праці»
  • Державна служба України з питань праці
  • Європейське співтовариство з охорони праці

До участі в конференції були запрошувалися співробітники науково-дослідних установ, закладів вищої освіти, здобувачі наукових ступенів, докторанти, аспіранти, магістранти та студенти, спеціалісти з охорони праці підприємств.

Під час роботи конференції відбувалася робота за такими напрямами:

  1. Загальні питання законодавчих вимог з безпеки праці та охорони здоров’я працівників.
  2. Загальні питання керування професійними ризиками в системах управління безпеки праці та здоров’я працівників.
  3. Практичні аспекти керування професійними ризиками на підприємствах.
  4. Управління охороною здоров’я працівників.
  5. Майстер-клас. Основні положення керування ризиками небезпек та можливостей в системах управління охорони здоров’я та безпеки праці робітників (згідно вимог 45001:2018 та положень ISO 31000:2018, IEC 31010:2019 та інших).

Висловлюємо подяку доценту кафедри охорони праці та біотехнічних систем НУБІПУ, к.б.н. Білько Тамарі та організаторам конференції за високий рівень організації та надану можливість участі у конференції.