20 вересня 2021 року група МОП-20-521 разом з куратором групи, викладачем кафедри ОП та ТЕБ Ювітою Колошко відвідали виставку «Пам′ятники віри» у галереї «АВЕК».

Це є унікальною виставкою макетів культових споруд і справжніх артефактів сакрального світу людства. На виставці було представлено зменшені копії давньогрецького Ерехтейона, Стіни Плачу, храму Гробу Господнього, мечетей Імама і Сулейманіє, буддійської Великий Ступи, статуй острова Пасхи, Стоунхенджа і багатьох інших. Безсумнівний інтерес викликала модель зруйнованого римлянами Єрусалимського Храму і реконструкція одного з найдавніших в Європі трипільського святилища, відкритого нещодавно археологами в українській Небелівкі. Експонати виставки являють широку палітру релігійних традицій від первісних вірувань і маловідомих культів до сучасних національних та світових релігійних систем.

На другому поверхі студенти побачили серію робіт Харківської художниці Ольги Золотько «Віра, надія, любов» – про дівчат, які подорожують. Ці картини говорять про те, що в кожному місті, в кожній країні у кожної людини повинна бути віра, надія, любов.